IMPRESS TECHNO RADIO SHOW // MIQUELITO

Written by on November 12, 2015

905706_1520334521625503_4115352491966186077_o

 

 

IMPRESS TECHNO RADIO SHOW 

          PRESENT MIQUELITO

                    22/11/2015 

 

 

  • A zene megsokszorozza örömünket, megsokszorozza fájdalmunkat. Ha elviselhetetlen a fájdalom, a zene két lehetőséget hagy, és döntésre kényszerít: elpusztulni vagy újjászületni.
  • Bio

    A techno tipikusan poszt-indusztriális jelenség, az információs és a káosz-kor szülötte, annak a világnak a látlelete, melyben a hagyományos ipari formákat háttérbe szorította a számítógépes csúcstechnológia. Nem véletlen, hogy a futószalag-termelés leáldozása után elnéptelenedő és sivár Detroitból indult újra: a gépek, a robotok válaszoltak így a tegnapnak. Emberi agy és mesterséges intelligencia szimbiózisát ünnepelték. Nem olyan fékeveszetten frivol, mint a house – sokkal mélyebb, filozofikusabb, s talán mesterségesebb is. És ezért időtlen.”

    A techno-t,mint zenét csak kiváltságosak élvezhetik.Van aki szimplán csak zajnak hallja,van akinek gyönyörű és művészet.kevés ember születik azzal az adottsággal,hogy a techno monotonitása és sötétsége gyönyörként hasson az agyára…. Ezért a techno-t nem lehet kicsit és kevésbé szeretni,vagy nem szereted vagy egy életre a rabjává válsz…
    Nem véletlenül érzik a techno bulikon a party arcok a család feelinget,azt érzik mintha egy család lennének,mert tudják hogy te is azt érzed mint ők!A techno önmagában zene és egy nagy család,a kiváltságosok családja,ami kiterjed a világra.

    A Techno nem csupán egy múló hóbort. Nem csak a gépek generálta “zajoknak” a kompozíciója . Egy olyan varázslatos műfaj, ahol a zene lelkét nem a szavak által meghatározott mondanivaló adja. Nem a dalszöveg által azonosulsz a zenével. A Techno ősi ösztönökhöz szól bennünk, egy szavak nélküli világhoz,ahol testünk szabadon vetkőzheti le, a verbális kifejezés korlátait. A Techno olyan utat, és szabadságot ad a gondolatoknak, és azok jelentésének, ahol az egyén páratlan módon teljesedhet ki, s válhat általa az ember,egy valós egyénisége. Ezen műfaj kultúrája az emberekben, az egyénekben lakozik, s nem csupán kollektívájukban, amely rajong érte. Változhat a világ akármilyen gyorsan is, s az értékrendek hiányáról is elmondhatunk pár végletekig elcsépelt frázist, de nem ez a lényeg. A Techno egy kortól független,örök generációhoz szól, az emberekhez, akik képesek egymásra mosolyogni ebben a dühös világban…

 

 

MIQUELITO SOUNDCLOUD LINK

FACEBOOK EVENT LINK

MIQUELITO


Current track
TITLE
ARTIST